Responsabil cu Protecția Datelor (IAPP)

Regulamentul General privind Protecția Datelor (GDPR) va produce efecte începând cu luna mai 2018, sunteți pregătiți pentru acesta?

Printre amandamentele GDPR se regăsește și obligația de a desemna un responsabil cu protecția datelor însărcinat cu monitorizarea conformității, gestionarea activităților interne de protecție a datelor, instruirea personalului privind prelucrarea datelor, efectuarea auditurilor interne și multe altele. În unele companii este necesară chiar crearea unui nou post - Data Protection Officer (DPO). Sunt o mulțime de lucruri noi de învățat, există multe în joc și există o mulțime de oportunități pentru profesioniști din domeniul protecției datelor cu caracter personal. Potrivit documentului Autorității Europene pentru Protecția Datelor privind "Standardele profesionale pentru ofițerii de protecție a datelor", certificarea cea mai relevantă pentru un DPO este "cea furnizată de Asociația Internațională a Profesioniștilor în Protecția Datelor".***

Despre cursuri - Conform art. 37 alin. (5): "Responsabilul cu protecţia datelor este desemnat pe baza calităţilor profesionale şi, în special, a cunoştinţelor de specialitate în dreptul şi practicile din domeniul protecţiei datelor..." de aceea ITTraining, prin intermediul partenerulul său - Gobal Knowledge, vă propune cursurile de formare IAPP.

Despre traineri - Cursurile sunt livrate de formatori și traineri români, cu experiență în aplicarea normelor de audit al sistemelor informaţionale, managementul riscurilor IT/securitate, managementul servicilor IT, guvernare IT și implementarea de soluții de securitate în diverse organizații și industrii. Dintre certificările deținute de traineri: CIPP/E, CIPM, CIPT, CISA, CRISC, STS (Symantec DLP).

Despre IAPP - The International Association of Privacy Professionals - Asociația Internațională a Profesioniștilor în Protecția Datelor (IAPP) este o resursă pentru profesioniștii care doresc să-și dezvolte și să avanseze în carieră, ajutând astfel organizațiile din care fac parte să gestioneze cu succes riscurile asociate protecției datelor cu caracter personal. De fapt, IAPP este cea mai mare și mai cuprinzătoare comunitate globală de profesioniști în confidențialitatea informațiilor din lume. IAPP reunește pofesioniștii, instrumentele și practicile globale de gestionare a informațiilor, de care aveți nevoie pentru a avansa în contextul actual în care economia informațională evoluează rapid.

*** Sursa:

Denumire curs Cod Trainer Tip Durata Preț fără TVA Data  
Certified Information Privacy Professional/Europe (CIPP/EU) CIPPE Global Knowledge Sală 2 zile  1980.00 EUR
Certified Information Privacy Manager (CIPM) CIPM Global Knowledge Sală 2 zile  1980.00 EUR
Certified Information Privacy Professional and Manager prep course (CIPPE-CIPM) DPO Ready Global Knowledge Sală 4 zile  2745.00 EUR
Certified Information Privacy Technologist (CIPT) CIPT Global Knowledge Sală 2 zile  1980.00 EUR Sugerează dată