Introducere în OS X 10.11 (El Capitan 100)

Introducere în OS X este un curs preliminar de o zi pentru cei care utilizează pentru prima dată OS X și necesită o pregătire pentru cursul Apple Certified Support Professional (ACSP) 10.11 sau alt curs tehnic despre OS X. Acest curs se concentrează pe cunoașterea fundamentelor OS X, cu subiecte de la managementul eficient al aplicațiilor și ferestrelor până la personalizarea sistemului. Veți afla, de asemenea, cum se configurează conturile de utilizator precum și managementul fișierelor.

Cursul El Capitan 100 nu este un curs destinat pregătirii pentru o certificare, dar prezintă elementele de bază pentru cei care sunt începători în utilizarea OS X.

Cui se adresează
Acest curs este proiectat pentru cei care sunt utilizatori noi ai platformei OS X ce doresc să dobândească aptitudinile de a ajuta alți utilizatori OS X. Această categorie include personalul IT din companii ce utilizează sistemul OS X pentru design creativ sau productivitate generală, tehnicieni de service care asistă clienți ce utilizează OS X, coordonatori tehnici sau utilizatori avansați ce administrează rețele de sisteme OS X în compania lor precum și instructori sau profesori ce administrează rețelele laboratoarelor folosite la cursuri.

Cunoștințe preliminare necesare
Utilizare generală a computerelor.Facilități

- masa de prânz
- un calculator per student


Partener: Apple
Trainer: APPLE Certified Trainer
Tip: Sală
Cod: ElCapitan100
Durata: 1 zi

Alte cursuri similare
Cuvinte cheie