Despre noi

Oamenii reprezintă cea mai importantă resursă pe care o are o companie. Această resursă trebuie îngrijită, pregatită, dezvoltată pentru a putea satisface nevoile de funcționalitate în lucrul de zi cu zi. Dar acest lucru este un lucru deja cunoscut și conștientizat pe plan mondial. Noțiunea de "training" poate fi privită, astfel, din perspectiva mai largă a procesului educațional. În esență, training-ul nostru se adresează oricărei persoane care dorește să se perfecționeze sau să se specializeze într-un domeniu anume din lumea IT.

Deși importantă pentru dumneavoastră, dezvoltarea profesională, se poate dovedi a fi o provocare. Cu ITTraining, dezvoltarea profesionala devine usoara. După un deceniu de furnizare de servicii și programe de învățare pentru profesioniști din întreaga lume, ne-am dezvoltat know-how-ul și programele pentru a face obținerea de calificari și certificări cât mai simplă.

ITtraining deține o bază modernă de training, săli de curs dotate cu stații de lucru de ultimă generație și tot ceea ce este necesar pentru buna desfăşurare a cursurilor.

Cursurile apple se desfasoara intr-o sală dedicată, dotată cu stații Apple MacPro și iMac.

Forme de livrare a cursurilor

Cu trainer certificat în sălile noastre de clasă, la compania dvs. sau online, formatele noastre de livrare sunt convenabile și vă permit să alegeți când, unde și cum vor fi livrate cursurile.

Red Hat - oferim toate cursurile Red Hat şi certificările pe care Red Hat le oferă (RHCT, RHCE, RHCA).

Adobe - vă oferim cursuri pentru produsele de DTP sau webdesign, dar şi cursuri pentru soluțiile de formulare şi managementul documentelor bazate pe soluția LiveCycle.

Apple - dotarea de excepție a sălii de cursuri vă permite să experimentați tehnologiile puse la dispoziție de cel mai avansat sistem de operare existent în zilele noastre. Cursurile folosesc documentația și fișierele puse la dispoziție de către Apple și sunt prezentate de instructori certificați de către Apple.

Cursurile sunt susținute la standarde internaționale, fiecare cursant beneficiind de tot suportul hardware necesar unui astfel de curs, începând de la o stație de lucru până la 3 servere LINUX în cazul RHCA), iar structura lor respectă până la cel mai mic detaliu standartele producatorilor.