Despre noi

De ce ITtraining?

Deși importantă pentru dumneavoastră, dezvoltarea profesională, se poate dovedi a fi o provocare. Cu ITtrainig, este simplu. După un deceniu de furnizare de servicii și programe de învățare pentru profesioniști din întreaga lume, ne-am dezvoltat know-how-ul și programele pentru a face obținerea de calificari și certificări cât mai simplă. Oamenii reprezintă cea mai importantă resursă pe care o are o companie. Această resursă trebuie îngrijită, pregatită, dezvoltată pentru a putea satisface nevoile de funcționalitate în lucrul de zi cu zi. Dar acest lucru este un lucru deja cunoscut și conștientizat pe plan mondial. Noțiunea de "training" poate fi privită, astfel, din perspectiva mai largă a procesului educațional. În esență, training-ul nostru se adresează oricărei persoane adulte care dorește să se perfecționeze sau să se specializeze într-un domeniu anume din lumea IT - Information Technology sau, altfel spus, lumea calculatoarelor. De ce IT? În zilele noastre, folosirea calculatoarelor în activitățile de business este, practic, o axiomă. Calculatorul a devenit, din ce în ce mai mult, un partener de muncă, de timp liber sau chiar de... discuție. Cu toate acestea, cunoștințele necesare pentru a maximiza capacitățile calculatoarelor cresc într-un ritm exponențial, mai mult decât capacitatea oamenilor de a acumula know-how-ul minim necesar. Poate, cel mai ilustrativ exemplu pentru acest lucru ar fi cantitatea imensă de cunoștințe pe care un specialist în DATA MINING trebuie să le cunoască, și care nu ar putea fi acumulate prin simpla citire a manualului unui software dedicat, și care trebuie testat și încercat "pe viu", alături de un specialist care știe mecanismele interne de funcționare și care poate transfera eficient cunoștințele cele mai importante pentru folosirea judicioasă.

Forme de livrare a cursurilor

Cu trainer certificat în sălile noastre de clasă, la compania dvs. sau online, formatele noastre de livrare sunt convenabile și vă permit să alegeți când, unde și cum vor fi livrate cursurile.

Perioade garantate

Avem cel mai mare program de date garantate din industrie, astfel încât să ne putem alinia cu încredere la itinerariul dumneavoastră de formare.

Datele noastre garantate de susținere a cursurilor

Cine sunt trainerii?

Trainerii ITtraining sunt fie instructori certificați internațional, fie practicieni cu o experiență semnificativă în domeniul respectiv. Pentru fiecare curs aveți alăturat și un CV al trainerului titular al cursului. ITtraining.ro este cel mai complet centru de instruire IT având cea mai diversificată ofertă de cursuri cu certificare internațională începând cu domeniul securității şi terminând cu cel al DTP, trecând prin sisteme de operare, consultanță şi aplicații de business. Absolut toți instructorii de la ITtraining au certificare obținută la producător, ceea ce le permite să aibă acces nu numai la cursurile originale dar şi să accesese contactele necesare pentru a răspunde la orice problemă care poate apărea în decursul cursului sau la implementarea soluției.

ITtraining deține o bază modernă de training, 3 săli de curs cu 30 stații de lucru, dotate din punct de vedere hardware şi software cu tot ceea ce este necesar pentru buna desfăşurare a cursurilor şi un LABORATOR de COLOR MANAGEMENT, dotat cu stații Apple MacPro și iMac.

Fiecare sală este dotată cu videoproiector şi tablă de scris pentru a uşura înțelegerea noțiunilor explicate de trainer. De asemenea, cursanții beneficiază de un spațiu pentru pauze, unde se serveşte masa şi/sau cafeaua incluse în prețul cursului. Stațiile de lucru sunt preconfigurate pentru fiecare curs în parte. ITtraining a investit peste 250.000 $ în dotări de ultima generație, incluzând echipamente, software, servere, precum şi mărirea numărului sălilor de curs, devenind cel mai modern şi performant centru de training IT privat din România.

ITtraining este:

Red Hat Authorized Training Partner, oferind toate cursurile Red Hat şi certificările pe care Red Hat le oferă (RHCT, RHCE, RHCA).

Adobe Authorized Training Partner, unul dintre cele mai complete din Europa, fiind capabil să vă ofere şi cursuri pentru produsele de DTP sau webdesign, dar şi cursuri pentru soluțiile de formulare şi managementul documentelor bazate pe soluția LiveCycle.

În plus suntem singurul centru autorizat care oferă certificări în domeniul managementului de culoare şi controlul calității tiparului (standardul ISO şi implementarea sa).

Apple Authorized Training Center, unicul centru autorizat de training Apple din Romania. Dotarea de excepție a sălii de cursuri vă permite să experimentați tehnologiile puse la dispoziție de cel mai avansat sistem de operare existent în zilele noastre. Cursurile folosesc documentația și fișierele puse la dispoziție de către Apple și sunt prezentate de instructori certificați de către Apple.

Oferim de asemenea training pentru:

Business Objects cursuri susținute de specialişti români autorizați sau de specialişti Business Objects.

GFI pentru soluțiile de securitate ale companiei GFI Software.

SPSS pentru produsele SPSS dar şi pentru project managementul şi implementarea unei soluții de data mining, nu neapărat bazate pe tehnologia Clementine.

Cursurile sunt la standarde internaționale, fiecare cursant beneficiind de tot suportul hardware necesar unui astfel de curs, începând de la o stație de lucru până la 3 servere LINUX în cazul RHCA), iar structura lor respectă până la cel mai mic detaliu structura concepută de producător.

Programa de cursuri ITtraining:

 • ANALIZA PREDICTIVA (IBM SPSS, MINITAB)
 • BACKUP ȘI RESTAURARE (VERITAS)
 • BUSINESS INTELLIGENCE (BO CRYSTAL)
 • DTP/PREPRESS (ADOBE)
 • MIDDLEWARE (RED HAT JBOSS)
 • MODELARE TEHNICĂ 3D (V-RAY, RHINO)
 • MULTIMEDIA (ADOBE)
 • PROCESARE/GENERARE DE DOCUMENTE (ADOBE, ABBYY)
 • SECURITATE (SYMANTEC, GFI, CYBERSEC)
 • SISTEME DE OPERARE (APPLE, RED HAT)
 • SOFTWARE ȘTIINȚIFIC (MATHCAD)
 • WEBDESIGN (ADOBE)