Introducere în macOS 10.15 (Catalina 100)

Introducere în macOS este un curs preliminar de o zi pentru cei care utilizează pentru prima dată macOS și necesită o pregătire pentru cursul Apple Certified Support Professional (ACSP) 10.15 sau alt curs tehnic despre macOS. Acest curs se concentrează pe cunoașterea fundamentelor macOS, cu subiecte de la managementul eficient al aplicațiilor și ferestrelor până la personalizarea sistemului. Veți afla, de asemenea, cum se configurează conturile de utilizator precum și managementul fișierelor.

Cursul Catalina 100 nu este un curs destinat pregătirii pentru o certificare, dar prezintă elementele de bază pentru cei care sunt începători în utilizarea macOS.

Cui se adresează
Acest curs este proiectat pentru cei care sunt utilizatori noi ai platformei macOS ce doresc să dobândească aptitudinile de a ajuta alți utilizatori macOS. Această categorie include personalul IT din companii ce utilizează sistemul macOS pentru design creativ sau productivitate generală, tehnicieni de service care asistă clienți ce utilizează macOS, coordonatori tehnici sau utilizatori avansați ce administrează rețele de sisteme macOS în compania lor precum și instructori sau profesori ce administrează rețelele laboratoarelor folosite la cursuri.

Cunoștințe preliminare necesare
Utilizare generală a computerelor.Facilități

- masa de prânz
- un calculator per student


Partener: Apple
Trainer: APPLE Certified Trainer
Tip: Sală
Cod: Catalina100
Durata: 1 zi

Alte cursuri similare
Cuvinte cheie